Tuesday, February 18, 2020

Iubește omul care nu renunță la tine…

Iubește omul care nu renunță la tine…


Iubește-l pe cel care nu consideră problemele tale o inconveniență. Iubește-l pe cel care nu se va plictisi să asculte despre dificultățile din viață ta. El vă ști că tu nu deții controlul asupra lor. Pe cel care știe că dacă ai avea puterea să rezolvi toate problemele din viața ta, demult ai fi făcut-o.

Iubește acea persoană care nu va pleca. Care nu te face să te simți vinovată că ești obosită sau singură. Care nu îți va reproșa că nu te placi și ai complexe. Iubește-l pe cel care va încerca să te ajute. Care nu va înceta să te iubească când asta va părea dificil.

Iubește-l pe cel care îți va permite să fii tu însuți, chiar și în momentele când ești confuză și nici tu nu știi care ești tu reala. Pe acea persoană care nu îți va cere să te prefaci că totul este în regulă când asta nu este adevărat. Care va ști diferența între un ”sunt bine” spus sincer și nu.

Iubește-l pe cel care știe când fericirea ta este autentică. Pe cel care te va face să zâmbești. Care te va motiva să te bucuri de viață, atunci când totul vă părea sumbru.

Iubește-l pe cel care nu va fi supărat pe tine pentru lucruri neînsemnate. Iubește-l pe cel care te va iubi necondiționat. Care nu doar vorbește despre dragostea sa, dar și o demonstrează. Pe cel alături de care te simți iubită, pentru că el știe cât de dureros poate fi să simți că persoana alături de tine nu ține la tine.

Iubește acea persoană care va dori să fie lângă tine chiar și atunci când viața va părea dificilă.
Care nu se va simți dezamăgită, ci îți va întinde mâna să te ajute.

Iubește-l pe cel care îți este alături. Care știe diferența între a spune și a face. Iubește-l pe cel care își îndeplinește promisiunile.

Iubește persoana care nu tot vine și pleacă, dar care rămâne. Dacă o persoană va dori să fie cu tine, ea va fi. Iubirea poate presupune multe provocări, dar în sine ea este ușoară. Iubind trebuie să te simți sigur și confortabil.

Iubește-l pe cel care nu va ceda și nu va renunța. Care va lupta pentru iubirea voastră. Care te va iubi atât de mult, că îi va fi imposibil să descrie asta în cuvinte.

No comments:

Post a Comment

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.  Relațiile sunt legate de încredere, ones...