Tuesday, February 18, 2020

O femeie adevărată nu-ţi vrea banii – vrea dragostea, timpul și atenția ta!

O femeie adevărată nu-ţi vrea banii – vrea dragostea, timpul și atenția ta!


În mod evident, banii hotărăsc foarte multe probleme, dar ei nu sunt esenţiali într-o relaţie, aşa cum sunt dragostea, respectul şi atenţia.

Ea este acea femeie, care va căuta în tine susţinere şi naturalețe O femeie alături de care nu îţi este frică să-ţi arăţi vulnerabilitatea. O femeie alături de care poţi şi plânge şi râde…

Desigur, îi poţi dărui orice fel de cadouri. Începând de la un colier preţios şi ajungând până la o vilă superbă. O poţi „alinta” cu flori, parfumuri şi cine romantice la restaurante. Toate acestea o vor flata, dar nu o vor face obsedată de tine, ca de o sursă financiară stabilă. Pentru ea tot ceea ce contează cu adevărat este atenţia pe care i-o oferi.

Dar există anumite lucruri non materiale, prin care ai putea s-o cucereşti. Dacă îţi vei sacrifica timpul liber, menit pentru odihnă, după o zi supra obosită la muncă, pentru a merge cu ea la cumpărături. Sau dacă o vei suna şi îi vei scrie mesaje, chiar şi în momentele când abia găseşti timp să bei o cafea.

Sau dacă îi vei spune că are o frumuseţe naturală, incomparabilă cu oricare alta…

Efortul moral e mult mai preţios pentru ea, decât toate cadourile costisitoare, amplificate triplu…

Da, o poţi hrăni cu promisiuni de genul că nu va avea nicio necesitate financiară în viaţă, că va avea posibilitate să nu muncească, odihnindu-se acasă, că va fi cu adevărat fericită şi satisfăcută de viaţa ei.

Dar toate acestea nu vor mai conta, căci ea are nevoie doar de TINE… Ea are nevoie de prezenţa ta în cele mai importante momente ale vieţii, de susţinerea ta în momentele ei de slăbiciune fizică şi spirituală şi de atenţia ta în momentele când ea se simte absolut singură.

Ea este o femeie adevărată pentru că dăruieşte iubire şi aşteaptă acelaşi lucru de la tine. Doar iubire!

Nici mai mult, nici mai puţin. Ea are nevoie de dragostea ta, sub toate formele ei de manifestare. Ea are nevoie de tine, nu ca sursa ei financiară, ci ca sursa ei de inspiraţie, romantism şi încredere.

Ai grijă de ea!

No comments:

Post a Comment

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.  Relațiile sunt legate de încredere, ones...