Tuesday, September 29, 2020

Bărbații pot înșela.

 Bărbații pot înșela.


Bărbații pot înșela. Înșeală când nu se simte bine cu o femeie, fie că este soție, amantă sau prietenă. Ei trișează atunci când nu obțin ceea ce oferă. Furtură de plictiseală sau dorința de a gusta ceva nou. El înșală să vadă ce este asta. Dar cele mai multe înșelăciuni când nu iubesc. Atunci nu va conta anii sau ceea ce au construit până în acel moment. Bărbații vor fi iubiți de altul pentru că nu vor crede în ceea ce au. Vor fi seduși de o femeie care va ști să atingă cea mai dorită dorință sau pur și simplu să dea pace. Ea te va seduce cu două priviri și atâtea motive de fericire. Va seduce cu ușurință o femeie care ajunge la inima lor și va găsi toate ușile deschise. Ea va fi capabilă să cucerească atât un soț, cât și un iubit și un bărbat implicat într-o relație. Dar nu poate în niciun fel să-l cucerească pe bărbatul care își iubește soția.

Pentru că acel bărbat va fi cu soția și nu cu alta. Nu va căuta aventuri sau mici plăceri pentru că este un om împlinit și fericit. Nu va dori să înșele sau să înșele pentru că l-ar minți. El nu va trăda un vis împărțit în doi și nici un trecut trăit în doi. Pentru că atât visele, cât și trecutul se vor traduce în fericire, iar fericirea o va citi în ochii ei. Va fi un bărbat gata să ofere toată încrederea unei femei care a avut încredere în el de la început. El va ști că nu mai există, dar noi și asta suntem plini de nebunie și căldură. Se va rușina să-l trădeze pe omul care o știe pe de rost. Nu va lăsa fericirea din plăcere. Își iubește soția, iubita sau iubita. O iubește și asta spune.

Puteți seduce un bărbat căsătorit ani de zile cu o soție pe care o vede o dată pe săptămână și când sunt copiii. Sau unul care trăiește cu ea nefericită. Puteți seduce un bărbat care a fost ani într-o relație în care se simte ocupat, trist, în al doilea rând. Puteți seduce și cuceri un om care își dă seama că nu-l iubește pe omul de alături, dar este milostiv sau incomod sau pur și simplu nu vrea să-l părăsească. Dar nu vei seduce niciodată un bărbat care își iubește soția. Repet, niciodată. Pentru că dragostea se opune înșelăciunii. Pentru că bărbăția se opune trădării. Și pentru că ani de fericire nu îi oferi niciodată momente de satisfacție. Așa crede un bărbat care iubește. Asta iubește un bărbat și puteți pune în față zece femei goale pe care le va alege pe ale sale. Da, bărbații sunt vânători de natură, gata să pună mâna pe cel mai bun joc. Dar odată ce îl are, scopul jocului intră în dorința de a-l păstra împreună cu el. Pentru a menține și a iubi. Puteți seduce orice bărbat, dar niciodată un bărbat care iubește și iubește.

Îl poți seduce pe bărbatul care își are soția. Puteți seduce bărbatul care are o amantă. Dar nu poți seduce bărbatul care are o femeie iubită ...

No comments:

Post a Comment

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.  Relațiile sunt legate de încredere, ones...