Wednesday, October 21, 2020

Nu vei uita niciodată femeia pentru care simți o pasiune incontrolabilă și o dorință arzătoare

Nu vei uita niciodată femeia pentru care simți o pasiune incontrolabilă și o dorință arzătoare

 


Femeia pasională are puțin din toate; este blândă, sensibilă, elegantă, încrezătoare și vocea ei radiază ... hmmm, te face să tremuri. Pentru ea, îmbrăcămintea este doar un accesoriu, nu motivul pentru care o face să strălucească. Nu vei putea uita niciodată femeia pentru care simți o pasiune incontrolabilă și o dorință arzătoare.

Pasiunea pe care o simți pentru cineva este imposibil de controlat.
Odată ce ați simțit o pasiune incontrolabilă pentru o femeie, va fi imposibil să acceptați o relație în care dorința nu este atât de mare, indiferent ce alte calități ar avea acea femeie.

O femeie care trezește o astfel de dorință în tine va fi întotdeauna specială pentru alte femei.
Cu o astfel de femeie, nu poți face ce vrei cu ea, dar ea va face ce vrea cu tine. Te va face să o dorești atât de mult, încât să vrei mereu să o ai lângă tine. Chiar și șoaptele ei te vor face să simți emoții pe care nu le-ai experimentat până acum. Veți dori să o aveți, să o îmbrățișați și să nu o părăsiți niciodată. Amalgamul de emoții care se va trezi în tine, te va face dependent de ea, de mirosul ei și de atingerile ei. Instinctul tău animal va fi stimulat la maximum. Te vei trezi flămând de dragoste și, oricât de mult ai primi, tot nu va fi suficient.

Studiile arată că succesul unei relații frumoase și de durată, 70%, este activitate sexuală. Restul de 30% este atașament, grijă pentru celălalt, confort, respect și afecțiune. O relație care nu te satisface sexual este sortită eșecului.

Femeia pasională are acel „ceva” pe care îl emană și care o face foarte seducătoare, căreia niciun bărbat nu poate rezista.

Vă prezint 3 tipuri de femei care trezesc la orice bărbat, din primul moment, o pasiune incontrolabilă și o dorință arzătoare:
Femeia care exprimă feminitatea
Femeia care, prin gesturile, atitudinea, coafura, machiajul, îmbrăcămintea, transmite un semnal puternic de feminitate, este imediat interceptată de bărbați. Bărbații sunt programați genetic pentru a fi atrași de femeile sensibile, fragile, cu trăsături fine, care dau impresia că au nevoie de protecția și brațul puternic al unui bărbat în jurul umerilor goi.

Femeia este încrezătoare în ea însăși
Există multe femei fără calități fizice remarcabile, dar care trezesc toată atenția și admirația bărbaților. Secretul acestor femei este că sunt încrezătoare și știu să arate, atât în ​​modul în care merg, vorbesc sau arată, cât și în poziția corpului - umerii drepți, spatele perfect aliniat cu trunchiul, bărbia sus.

Femeia senzuală
Femeia senzuală sau „femeia fatală” emană din fiecare por o dorință sexuală incredibilă, feromonii ei fiind interceptați imediat de bărbați. Arată ca o felină, ondulantă și lascivă, iar zâmbetul ei misterios intrigă orice bărbat. Își folosește calitățile fizice și știe să-și ascundă defectele. Își iubește trupul. Fiecare bărbat, în fața unei astfel de femei, va simți o dorință puternică de a fi în preajma ei și de a o cunoaște.

No comments:

Post a Comment

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.  Relațiile sunt legate de încredere, ones...