Sunday, September 6, 2020

Dacă ai alături de tine cineva care să-ți zâmbească în orice situație, crede-mă, ești un om norocos.

 Dacă ai alături de tine cineva care să-ți zâmbească în orice situație, crede-mă, ești un om norocos.


Uneori nici nu ne dăm seama cât de norocoși suntem și câte lucruri minunate am primit de la viață. Asta pentru că suntem prea ocupați să ne concentrăm asupra a ceea ce lipsește. Și mereu ne lipsește ceva. Pentru că așa suntem, vrem mereu mai mult. Ceea ce avem nu ne mai mulțumește, nu ne mai aduce fericire, deși, odată, poate a fost tot ce ne-am dorit.


Este la fel cu persoane. Ajungem să-i neglijăm exact pe cei care înseamnă cel mai mult încercând să atragă atenția celorlalți. Ne ignorăm părinții și îi lăsăm pe locul doi pentru că ne concentrăm asupra acelei iubiri ca în poveștile pe care nu le pot înțelege. Atunci ne dăm seama că au avut dreptate când au spus că doar oamenii toxici ne îndepărtează de alți oameni care ne iubesc.


Și după ce îl găsim pe acel om minunat care poate lumina în orice zi, facem aceleași greșeli, ne concentrăm pe alte lucruri. Mașină mai scumpă, treabă mai bună și așa mai departe. Căutăm alte fericiri, mai mici, dar pe care le vedem mai importante. Și ignorăm ceea ce contează. Îi ignorăm pe cei care contează.


Dacă ai alături de tine pe cineva care să-ți zâmbească în orice situație, crede-mă, ești un om norocos. Nu contează dacă este vorba despre părinți, prieteni sau acel bărbat care te face o versiune mai bună a ta. Tot ce contează este să-ți dai seama că astfel de oameni sunt puțini și că ceea ce îți oferă nu îți poate fi dat de toată lumea.


Spuneți un cuvânt bun, un „Mulțumesc” sau un „Te iubesc” fără niciun motiv. Dă-ți și tu un zâmbet. Înseamnă o zi. Dă-ți seama că unele „fericiri”, oricât de mari crezi că vor fi, nu vor putea înlocui, completa sau depăși ceea ce ai deja.

No comments:

Post a Comment

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.

10 lucruri ascunse pe care le ascunde soțul tău Află ce îi este prea frică omului tău să-ți spună.  Relațiile sunt legate de încredere, ones...